• about
  • Perusahaan Grup Kami

    Sichuan Shuer Médis Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu museur kana riset, pamekaran, produksi sareng penjualan produk topéng. Kantor pusatna sareng basis R&D ayana di pemandangan indah Chengdu, anu katelah kampung halaman panda raksasa. Pabrikna ngaliput 9.872 méter pasagi. , Nyetél lini produksi pikeun lawon semi-réngsé lebur / lawon non-anyaman / masker. Perusahaan ngagaduhan téknologi anu kuat sareng kamampuan R&D, sareng parantos diaku ku pamaréntah salaku "perusahaan teknologi tinggi sareng unit pasokan jaminan Cina."

    tingali deui
    • 2002
      Perusahaan Didirikeun
    • 9872
      Daérah pabrik
    • 85juta CNY
      Jualan taunan
  • shouye
  • TIM KAMI

    Perusahaan sok taat kana prinsip manajemén bisnis anu berorientasi bakat sareng jujur. Mibanda manajemén produksi sareng tim panilitian sareng pamekaran téknis diwangun ku 15 master, gelar téknis tingkat tengah sarjana, sareng rohangan uji coba khusus (17 alat uji coba) sareng laboratorium panalungtikan sareng pamekaran téknologi. , Pikeun ngaktipkeun perusahaan tetep kompetitif dina persaingan pasar anu sengit sareng stabilitas kualitas produk. Éta ngagaduhan 6 jalur produksi lawon non-anyaman anu dilebur, 2 jalur produksi lawon non-anyaman spunbonded, 1 garis komposit ultrasonik, sareng 1 garis tekanan titik komposit, 1 jalur produksi pikeun bantalan bedah, 10 jalur produksi pikeun masker datar, 3 jalur produksi pikeun topéng tilu diménsi, sareng 2 lini produksi pikeun topéng ngawangun cangkir. Kaluaran sareng kualitas ditingkatkeun babarengan!

    tingali deui
    • 68
      Pagawe
    • 26
      Mesin sareng alat-alatna
    • 5500t + 1 milyar
      Produktivitas

    Ranté suplai produk kami

    Tampilan produk

    Slogan parusahaan

    Aktivis ti Greenpeace aya di pengadilan di Inggris bulan ieu saatos ngalukis slogan dina liang haseup pembangkit listrik batubara Kingsnorth di Kent, bagian tina protés ngalawan rencana pembangkit batubara di situs éta.

    Bérita paling énggal

    • newimg

      Fans BTS India gancang ngumpulkeun artos ka ...

      krisis coronavirus Ditengah krisis coronavirus India anu ngembang, fans BTS nyandak tindakan pikeun ngumpulkeun dana pikeun ngabantosan anu peryogi. Minggu kamari, upaya bantuan Covid-19 dikoordinirkeun ku kelompok ti B ...
    • 303115585

      Tips pikeun Nganggo Topeng Beureum Sapopoé

      Turutan léngkah ieu pikeun nempatkeun, angkat sareng nganggo masker nyanghareupan 3M sadidinten anjeun. Topéng Wajah Sapopoé cocog pikeun dianggo sadidinten di tempat-tempat umum, tiasa dikumbah sareng dianggo deui pikeun nilai tahan lama. Urang ...
    • 350992205

      Naha masker ngajaga jalma anu ngagemna ...

      "Kuring pikir aya cukup buktina pikeun nyatakeun yén kauntungan anu pangsaéna nyaéta pikeun jalma anu ngagaduhan COVID-19 pikeun ngalindungan aranjeunna tina masihan COVID-19 ka jalma sanés, tapi anjeun masih bakal kéngingkeun kauntungan tina anggo ...
    • XHwDliX9TemW8h1S9LYuVA

      2018 Sichuan Ju Neng Autumn Canton Fair e ...

      Jam 6 sonten tanggal 4 Nopember 2018, Pameran Autumn Canton, anu dihadiran ku Sichuan Ju Neng, parantos hasil! Pameran parantos 5 dinten sareng nampi total 127 palanggan luar negeri ...
    • nTyqdvThQyqcdEcPBkElIw

      Beijing ilubiung dina China Medical Acc ...

      (Ringkesan katerangan) Lu Lin, CEO perusahaan, diajak ilubiung dina gempungan taunan aksésoris médis Cina di Beijing tanggal 6 Méi 2019. Anjeunna ngabahas sareng industri ...
    • B0a_lbD2QbmssoPmCbtz_Q

      Bahan Saringan Sichuan Juénén Nyiapkeun ...

      (Katerangan ringkesan) Perusahaan penting pisan pikeun Canton Fair dina usum gugur sareng parantos nyiapkeun aktip pikeun ieu. Susunan ieu parantos dilakukeun: Ex perusahaan ...
      28
    • nTyqdvThQyqcdEcPBkElIw

      Beijing ilubiung dina China Medical Acc ...

      (Ringkesan katerangan) Lu Lin, CEO perusahaan, diajak ilubiung dina gempungan taunan aksésoris médis Cina di Beijing tanggal 6 Méi 2019. Anjeunna ngabahas sareng industri ...
      28
    • XHwDliX9TemW8h1S9LYuVA

      2018 Sichuan Ju Neng Autumn Canton Fair e ...

      Jam 6 sonten tanggal 4 Nopember 2018, Pameran Autumn Canton, anu dihadiran ku Sichuan Ju Neng, parantos hasil! Pameran parantos 5 dinten sareng nampi total 127 palanggan luar negeri ...
      28

    Tuturkeun Kami

    Tingkat kualitas sareng jasa anu tiada tandinganna Kami nyayogikeun jasa khusus propésional pikeun kelompok sareng individu Kami ngaoptimalkeun jasa kami ku nyayogikeun harga anu panghandapna.
    Enquiry Ayeuna