a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

3-Lapisan Anti-baktéri Disposable Topéng Beureum (Stamping)

Pedaran pondok:

Kaunggulan sareng Titik Jual:

  • Stamping LOGO
  • Kualitas dipercaya
  • Gampang napas
  • Baktéri Bakteri & Debu
  • Efisiensi Filtrasi Tinggi
  • Kulit ramah & Lemes
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: GB2626
  • Warna: Biru / Bodas
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: 17.5 * 9.5cm
  • Pakét : 1 box / 50pcs atanapi 1bag / 10pcs , box : 110 * 110 * 210mm

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe I - EN 14683
  • Standar USA: Level 1 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyamanNgabuburit+ Leburfitilteration+ lawon non-anyaman (kulit ramah)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • built -dina sasak irung

Qualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Aaréa pplication:

  • dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, stree sibuk

Topéng bedah diwangun ku awak topéng sareng ngabeulitkeun sabuk, anu masker awak raray dibagi kana lapisan jero, tengah sareng luar sareng lapisan jero pikeun bahan kulit caket (kasaésan kaséhatan umum atanapi henteu dianyam), tengah ngasingkeun lapisan saringan (superfine ngalembereh lapisan bahan serat polypropylene -ditiupkeun), bahan lapisan luar pikeun lapisan baktéri khusus (lapisan anyaman non-anyaman atanapi ultrathin polipropilén anu dilebur).

Topéng pelindung médis cocog pikeun tanaga médis sareng tanaga anu aya hubunganana sareng panyalindungan panyakit inféksi udara, mangrupikeun jinis alat panyalindungan médis tipe self-priming katutup, kelas perlindungan tinggi, khususna cocog pikeun kagiatan klinis ku airborne atanapi kontak caket di pasién panyawat inféksi saluran pernapasan ku tetes nalika dipakai. Éta tiasa nyaring partikel dina hawa, ngahalangan titik-titik, getih, cairan awak, sékrési, sareng sajabana Éta mangrupikeun produk anu tiasa dianggo. Topeng médis ngahalangan seuseueurna baktéri, virus, sareng patogén sanés. WHO nyarankeun yén pagawé médis nganggo réspirator anti partikulat pikeun nyegah inféksi virus dina hawa rumah sakit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali