a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

3-Lapisan Anti-baktéri Paké Masker Raheut (Thermal Transfer)

Pedaran pondok:

Kaunggulan sareng Titik Jual:

  • LOGO Transfer Termal
  • Kualitas dipercaya
  • Gampang napas
  • Baktéri Bakteri & Debu
  • Efisiensi Filtrasi Tinggi
  • Kulit ramah & Lemes
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: GB2626
  • Warna: Biru / Bodas
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: 17.5 * 9.5cm
  • Pakét : 1 box / 50pcs atanapi 1bag / 10pcs , box : 110 * 110 * 210mm

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe I - EN 14683
  • Standar USA: Level 1 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, stree sibuk

mask (1) mask (2)

mask (3) mask (4)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali