a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

3-Lapisan Anti baktéri Disposable Nyanghareupan (Polos)

Pedaran pondok:

Kaunggulan sareng Titik Jual:

  • Kualitas dipercaya
  • Gampang napas
  • Baktéri Bakteri & Debu
  • Efisiensi Filtrasi Tinggi
  • Kulit ramah & Lemes
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: GB2626
  • Warna: Biru / Bodas
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: 17.5 * 9.5cm
  • Pakét : 1 box / 50pcs atanapi 1bag / 10pcs , box : 110 * 110 * 210mm

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe I - EN 14683
  • Standar USA: Level 1 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:
lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
jambatan irung diwangun -di

Daérah aplikasi:
PPE (Rumah Sakit, Militer, Sakola, Metro, Laboratorium, Perlindungan Epidemik)

Kualifikasi:
CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Produk ieu dianggo pikeun nyaring titisan, virus, baktéri sareng zat partikel, nyegah patogén tina nyerang awak manusa ngalangkungan saluran pernapasan, sareng nyegah panyakit anu dikirimkeun dina saluran pernapasan. Kinerja anu unggul tina kaén semprot lebur anu diproduksi ku nyalira, topéng ieu épisién sareng tahan low pikeun napas lemes, aman sareng nyaman

Tina bahan baku dugi ka produk semi-réngsé sareng produk bérés nyanghareupan produk ieu ku perusahaan grup kami panalungtikan independen sareng produksi pamekaran, perusahaan ngadopsi polipropilén kualitas luhur salaku bahan baku, ngolah di pabrik sanés anu didamel mandiri pikeun dilebur-ditiup lawon non-anyaman sareng lawon non-anyaman anu dihijikeun, perusahaan ngagaduhan dalapan garis lebur-ditiup, dua garis anu dihijikeun dipintal.

Téknologi las pasagi, diuji ku mesin uji tarik topéng, langkung padet, henteu gampang dipecah. Téknologi sealing ganda-lapisan, topéng henteu gampang cacad sareng gaduh pas anu langkung saé. Bilah irung masing-masing disegel sareng moal ngalih pikeun fiksasi anu langkung saé. Saatos uji coba sareng eupan balik konsumén, earband didamel panjangna sampurna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali