a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

3-Lapisan Anti baktéri Paké Médis Paké Wajah Tingkat 1 / Tipe I

Pedaran pondok:

Kaunggulan sareng Titik Jual:

  • Stamping tiasa dianggo
  • Kualitas dipercaya
  • Gampang napas
  • Baktéri Bakteri & Debu
  • Efisiensi Filtrasi Tinggi
  • Kulit ramah & Lemes
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: ngetik 1
  • Warna: Biru / Bodas
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: 17.5 * 9.5cm
  • Pakét : 1 box / 50pcs atanapi 1bag / 10pcs , box : 110 * 110 * 210mm

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe I - EN 14683
  • Standar USA: Level 1 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Kami ngadorong urang Oregonians tetep ngalestarikeun topeng kelas médis pikeun ahli médis anu paling meryogikeun aranjeunna. , Efisiensi filtrasi tinggi résistansi rendah, raoseun pikeun disayogikeun, anti baktéri, kami ngadorong jalma-jalma Wajah médis kelas masker, éta saé pikeun anjeun sareng kulawarga.

Topéng pelindung médis cocog pikeun tanaga médis sareng tanaga anu aya hubunganana sareng panyalindungan panyakit inféksi udara, mangrupikeun jinis alat panyalindungan médis tipe self-priming katutup, kelas perlindungan tinggi, khususna cocog pikeun kagiatan klinis ku airborne atanapi kontak caket di pasién panyawat inféksi saluran pernapasan ku tetes nalika dipakai. Éta tiasa nyaring partikel dina hawa, ngahalangan titik-titik, getih, cairan awak, sékrési, sareng sajabana Éta mangrupikeun produk anu tiasa dianggo. Topeng médis ngahalangan seuseueurna baktéri, virus, sareng patogén sanés. WHO nyarankeun yén pagawé médis nganggo réspirator anti partikulat pikeun nyegah inféksi virus dina hawa rumah sakit. Téknologi sealing ganda-lapisan, topéng henteu gampang cacad sareng gaduh pas anu langkung saé. Bilah irung sacara individual disegel sareng moal ngalih pikeun téknologi las kuadrat langkung saé, diuji ku mesin uji tarik topéng, langkung padet, henteu gampang pegatna. Saatos uji coba sareng eupan balik konsumén, earband didamel panjangna sampurna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami