a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Tentang Kami

Naon anu urang lakukeun?

Shuer Médis nyaéta perusahaan téknologi tinggi khusus dina ngahasilkeun topéng séri Gesala, sapertos topéng planar sipil, topéng planar médis, topéng bedah, topéng KN95, topéng PM2.5, topéng FFP2 ngawangun cangkir, topéng FFP3 ngawangun cangkir, khusus masker, graphene nursing pad series and surgical pad pad seri. 

Sichuan Shuer Médis Alat Co., Ltd mangrupikeun anak perusahaan Sichuan Juneng Filter Material Co., Ltd.

Dina 2020, Shuer Médis dilahirkeun di handapeun latar pamaréntah lokal pikeun ngalaksanakeun operasi basis industri darurat nasional, sareng éta mangrupikeun unit konci pikeun ngalakukeun pencegahan epidemi nasional sareng perlindungan darurat di daérah kulon anu sacara resmi netep di Chengdu - Aba Kabupatén Industri. 

sGate
sd-tuya

PENGELOLAAN PROSES PRODUKSI Kuat sareng SISTEM JAMINAN KUALITAS PERFECT.

Shuer Médis parantos ngadegkeun séri topéng Gesala topikal digital sareng standarisasi sareng sistem produk séri graphene keperawatan. Éta sasuai lengkep sareng standar palaksanaan GB nasional sareng produksi sertifikasi standar implementasi CE EU. Dina dasar ieu, urang teraskeun ningkatkeun standar pikeun skénario anu sanés, khususna sertifikasi produk tingkat tinggi, sareng teraskeun fokus kana pamekaran bahan anyar graphene efisiensi tinggi sareng produk tahan low. 

Salaku pamasok produk matérial flter énggal, Sichuan Jueneng fokus kana r & d, produksi, penjualan sareng jasa mel-blow fiter sareng produk sanésna; Aya opat lini produksi lebur-ditiup pangénggalna di pabrik kami, utamina ngahasilkeun genep kategori ieu:

productcenter

Kuatkeun ENTERPRISE

Shuer Médis dimimitian tina panilitian sareng pamekaran téknologi aplikasi industri graphene, sareng ngadegkeun tim panilitian sareng pamekaran téknologi luhur sareng insinyur senior sareng dokter salaku inti sareng panilitian téknis sareng tanaga pamekaran salaku pangrojong, sareng nempatkeun kualitas sareng palanggan anggo heula. Terus ningkatkeun kapuasan pelanggan. 

prouduction-11
Production-2

Wisata Pabrik

The-production-of-the-planar-mask-1
production1
workshop1
packing
warehouse-1

Mudah-mudahan, Shuer Médis janten unit konci bekel darurat sareng perlindungan nagara di beulah kidul-kulon Cina.