a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Sertipikat

Sichuan Juneng ngadukung semangat inovasi kontinyu sareng maju sareng Times, ngagaduhan sagala rupa sertipikat, sapertos SGS, CE, NIOSH MSDS sareng IS09001 Sertifikasi, dina waktos anu sami, urang ngagaduhan 2 PC patén panemuan, Dina 2016, urang ngagaduhan kahormatan pikeun ngagaduhan Nasional "125" Award Élmu Pengembangan Teknologi sareng Teknologi.

Sichuan juneng henteu ngan ukur nyayogikeun produk mérek mandiri anu berkualitas, tapi ogé tiasa ngalakukeun OEM. Sichuan juneng nuturkeun strategi pangwangunan nasional "The Belt and Road", nuturkeun léngkah nagara "Pengembangan daérah kulon di Cina", Ngalangkungan karéta khusus ofchina's ti Chengdu ka Éropa. kami gaduh ékspor produk kami langkung ti 30 contries. Ékspor mangrupikeun 80% tina total volume penjualan perusahaan, sareng pangsa pasar domestik ogé ngembang taun ka taun.

business license (1)
business license (2)
business license (3)

Sértipikat Patali