a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Profil Perusahaan

img

Tujuan Perusahaan

Fokus nyieun médis lawon non-lebur dilebur, narékahan pikeun ngahontal kaayaan awin-win pikeun palanggan, perusahaan sareng padamel.

Visi perusahaan

Janten mérek utama médis non-lebur dilebur médis.

Misi perusahaan

Misi perusahaan nyaéta nyayogikeun lawon sanés anu sanés dilebur-disemprot médis anu sanés pikeun ningkatkeun efisiensi operasional konsumén sareng ngajagi kasihatan sadaya umat manusa.

Nilai

Nilai inti perusahaan nyaéta: Kasalametan, épisién, win-win, inovasi.

Win-win

Win-win sosial, win-win pelanggan, win-win perusahaan, win-win karyawan.

Kekecapan

Positip sareng optimis, tindakan janten gancang, Lampah gaduh akibat.

Kasalametan

Nyegah résiko, janten akrab sareng prosés, nuturkeun aturan, operasi standar.

Kontrol Kualitas

Manajemén prosés produksi anu ketat sareng sistem jaminan kualitas anu sampurna.

Inovasi

Inovasi pola pikir, inovasi téknologi, inovasi produk, modeu inovasi.