a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Jalur Pangwangunan

  • In 2007, initial founding companies
    Dina 2007, perusahaan pendiri awal
    Shaoxing yeying fanghua co., LTD didirikeun! Dina mimiti didirikeun, pamekaran katégori gumantung kana pangwangunan sareng pendirian merek nasional.
  • In 2010, the factory incrased
    Dina 2010, pabrik naék
    dina taun pamekaran gancang, pabrikna dilegakeun sareng skala na teras dikembangkeun.
  • In 2014,Continuous Creation
    Dina 2014, Terusan Nyiptakeun
    Shaoxing Juneng New Material Technology Co.LTD. Parantos didirikeun, sareng sababaraha pamrosésan luarna janten riset sareng pamekaran mandiri, sareng ngembangkeun bisnis ékspor, janten dasar prakték universitas shaoxing.
  • ln 2017, finished some achievement
    ln 2017, réngsé sababaraha prestasi
    Sichuan juneng filter co. Ltd. - jaman anyar, pamikiran anyar sareng titik awal anu anyar, kami parantos ngalangkungan seueurNo.1, sareng janten salah sahiji pabrik kalungguhan tina ieu file. sareng perusahaan urang maju ka lPO ampir.
  • ln 2018, Steady development
    ln 2018, Pangwangunan mantep
    Diakuan ku Shifeng, Youbang, Guijun, Tai Ji, Xinxiwang sareng perusahaan sanésna, aranjeunna parantos janten mitra jangka panjang sareng ngadegkeun pangarah kami dina bahan saringan anu dilebur.
  • In 2020, Break through the future
    Dina taun 2020, Ngabobol hareup
    Kami parantos janten panyadia anu ditunjuk pikeun unit-unit anu aya hubunganana sareng panguburan obat, sareng parantos kalebet daptar bahan pencegahan epidemi nasional konci-jaminan, ngarahkeun bahan kimia industri anu dilebur.