a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

FFP1 5 lapisan Respirator

Pedaran pondok:

  • Efisiensi filtrasi parsial (PFE) ≥ 80% (aerosol berminyak)
  • Virus Nyaring, Bakteri & Polutan Udara
  • Saringan Debu
  • Résistansi Rendah
  • Gampang napas
  • Nyaman Ku Klip Irung

Pedaran:

  • Kodeu produk: EN149
  • Warna: Bodas / Disesuaikan
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran:
  • Pakét: 1 kotak / 5 pcs

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe IIR - EN 14683
  • Standar USA: Level 3 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • Kabut-buktina, tahan debu, pabrik, dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, sibuk sibuk. pabrik jepang, dapur

Topéng cangkir ieu henteu-toksik, henteu bau, teu alérgi, sareng henteu ngairitasi. Éta didamel tina polipropilén salaku bahan baku utami kalayan desain humanisasina, kami nganggo bahan standar tinggi pikeun ngahasilkeun sareng kontrol kualitas anu ketat. Filtrasi épisiensi tinggi, pencegahan keracunan rendah. Desain bentuk unik tina cangkir ngajantenkeun topéng sareng paséa, sampurna nyegah lebu sareng virus teu tiasa lebet kana raray. Desain irung ergonomis sareng bantalan irung busa lemes anu ngajantenkeun langkung raoseun pikeun dipakena.

Laboratorium Amérika Nissen, sertifikasi CE, sertifikasi iso 9001 sareng lembaga sertifikasi otoritas internasional anu sanés ku otoritas dites, sareng produkna langkung luhur tibatan standar industri, bungkusan bébas debu, bersih sareng higienis, mesin otomatis terpadu sareng bungkus mandiri, pikeun nyegah polusi sekundér, sareng langkung higienis Unggal napas hawa anu urang dihirupkeun tiasa ngandung lebu, PM2.5 sareng zat bahaya anu rumit, tapi anjeun henteu kedah terang, anjeun kedah masrahkeun topéng urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami