a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

FFP3 5 lapisan Respirator

Pedaran pondok:

  • Efisiensi filtrasi parsial (PFE) ≥ 99% (aerosol berminyak)
  • Virus Nyaring, Bakteri & Polutan Udara
  • Saringan Debu
  • Résistansi Rendah
  • Gampang napas
  • Nyaman Ku Klip Irung

Pedaran:

  • Kodeu produk: EN149
  • Warna: Bodas / Disesuaikan
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran:
  • Pakét: 1 kotak / 5 pcs

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe IIR - EN 14683
  • Standar USA: Level 3 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • Kabut-buktina, tahan debu, pabrik, dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, sibuk sibuk. pabrik jepang, dapur

Topéng cangkir ieu henteu-toksik, henteu bau, teu alérgi, sareng henteu ngairitasi. Éta didamel tina polipropilén salaku bahan baku utami kalayan desain humanisasina, kami nganggo bahan standar tinggi pikeun ngahasilkeun sareng kontrol kualitas anu ketat. Filtrasi épisiensi tinggi, pencegahan keracunan rendah. Desain bentuk unik tina cangkir ngajantenkeun topéng sareng paséa, sampurna nyegah lebu sareng virus teu tiasa lebet kana raray. Desain irung ergonomis sareng bantalan irung busa lemes anu ngajantenkeun langkung raoseun pikeun dipakena.

Unggal napas hawa anu urang dihirupkeun tiasa ngandung lebu, PM2.5 sareng zat bahaya anu rumit, tapi anjeun henteu kedah terang, anjeun kedah masihan ka masker kami. Nyocogkeun panyalindungan tilu diménsi, élastisitas tinggi sareng tali ceuli ngalegaan, klip irung plastik anu disumputkeun, titik las ultrasonik, teguh sareng anti ragrag, ujung sisi opat, henteu gampang leupas sungut Pas panyalindungan tilu diménsi, élastisitas tinggi sareng tali ceuli ngalegaan , klip irung plastik anu disumputkeun, titik las ultrasonik, tegep sareng anti ragrag, ujung sisi opat, henteu gampang leupas sungut Nyandel sareng banting lemes, élastisitas tinggi, tekanan rendah, wasiat anu kuat, anggo jangka panjang Unggal napas hawa anu urang ngambekan mungkin ngandung lebu, PM2.5 sareng zat ngabahayakeun kompléks anu sanés, tapi anjeun henteu kedah terangeun éta, anjeun ngan ukur kedah masrahkeun ka topéng kami.

singleimg

1, lapisan luar Nonwoves
2 Lapisan lawon nonwoven ramah kulit
3 Ngalembereh ditiup lapisan saringan
4 Serepan éléktrostatik ngalembereh lapisan ditiup
Lapisan jero sanésna

Nonwoven

FAQ

Q1 : Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
Biasana, éta bakal nyandak 3 ka 7 dinten saatos nampi setoran Waktos pangiriman khusus gumantung kana barang sareng jumlah pesenan anjeun.

Q2: Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman.

Q3: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
Kauntungan ; sareng kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun.

Q4: Dupi anjeun nyayogikeun conto pikeun uji?
Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biaya bakal dikintunkeun ka anjeun atanapi dikirangan tina urutan anjeun ka payun.

Q5: Naha urang tiasa percanten ka anjeun?
Leres, kami mangrupikeun pabrikan anu disahkeun ku pamaréntah (daptar Bodas)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami