a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

Alat parnapasan n95

Pedaran pondok:

  • Efisiensi Filtrasi Parsial (PFE)> 95% medium uyah uji aerosol uyah)
  • Virus Nyaring, Bakteri & Polutan Udara
  • Résistansi cairan
  • Saringan Debu
  • Gampang napas
  • Nyaman Ku Klip Irung Embedded
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: EC10N9L3
  • Warna: Biru / Bodas / Disesuaikan
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: …… *… .cm ~ …… * ……. inci

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe IIR - EN 14683
  • Standar USA: Level 3 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + meltblown (fitilteration) + étiléna - propylene + non-woven (friendly skin)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • Kabut-buktina, tahan debu, pabrik, dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, sibuk sibuk.

KN95 topeng diadopsi saluyu sareng bentuk raray desain struktur tilu diménsi, sahingga tiasa ngaleungitkeun topéng sareng rohangan antara irung, pipi sareng gado, nganggo nyaman, résistansi pernapasan leutik, beurat enteng, ceuli kalayan fleksibel, sareng tilu- topeng diménsi pikeun debu halus langkung épisién, khususna pikeun 5 lebu mikron, ukuran partikel lebu tiasa langsung kana alveolar, Éta ngagaduhan pangaruh pangageungna pikeun kaséhatan manusa. Permukaanna sacara padet ditutupan ku pori-pori, raoseun sareng napas, sénsitip rendah sareng henteu ngairitasi, lemes sareng tanpa raoseun Téknologi sealing lapisan dua kali, topéng henteu gampang cacad sareng ngagaduhan pas anu langkung saé Bilah irung sacara individual disegel sareng moal ngalih pikeun téknologi las kuadrat langkung saé, diuji ku mesin uji tarik topéng, langkung padet, henteu gampang pegatna. Saatos uji coba sareng eupan balik konsumén, earband didamel panjangna sampurna.

Bungkusan bébas debu, bersih sareng higienis, mesin otomatis terpadu sareng bungkus mandiri, pikeun nyegah polusi sekundér, sareng langkung higienis Pelipatan multi-lapisan ningkatkeun daérah pelindung sareng ningkatkeun rohangan internal. Teu sieun nempel kana biwir. Lawon non-anyaman ramah-kulit ngajadikeun eta leuwih nyaman pikeun nyocogkeun raray.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami