a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

N99 Respirator

Pedaran pondok:

  • Efisiensi Filtrasi Parsial (PFE)> 99% (uji coba aerosol uyah)
  • Virus Nyaring, Bakteri & Polutan Udara
  • Résistansi cairan
  • Saringan Debu
  • Gampang napas
  • Nyaman Ku Klip Irung Embedded
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: EC10N9L3
  • Warna: Biru / Bodas / Disesuaikan
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: …… *… .cm ~ …… * ……. inci

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe IIR - EN 14683
  • Standar USA: Level 3 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • Kabut-buktina, tahan debu, pabrik, dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, pusat perbelanjaan, jalan anu sibuk

Nyocogkeun panyalindungan tilu diménsi, élastisitas tinggi sareng tali ceuli anu langkung lega, klip irung plastik anu disumputkeun, titik las ultrasonik, tegep sareng anti murag, ujung sisi opat, henteu gampang leupas, sungutna ngabungkus raray, sungut, irung sareng rahang pas pisan, sareng nghirup sareng nyaman Teknologi lapisan dua kali, topéng henteu gampang cacad sareng gaduh pas anu langkung saé. Bilah irung masing-masing disegel sareng moal ngalih pikeun fiksasi anu langkung saé. Téknologi las pasagi, diuji ku topeng mesin uji tégil, langkung padet, henteu gampang dipegatkeun Saatos diuji sareng eupan balik palanggan, kuping didamel dugi ka sampurna.

Unggal napas hawa anu urang dihirupkeun tiasa ngandung lebu, PM2.5 sareng zat bahaya anu rumit, tapi anjeun henteu kedah terang, anjeun kedah masihan ka masker kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami