a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Warta

  • Sichuan Jueneng Filter Materials Preparation for the 124th Canton Fair

    Persiapan Bahan Nyaring Sichuan Juénéng kanggo Pameran Kanton ka-124

    (Katerangan ringkesan) Perusahaan penting pisan pikeun Canton Fair dina usum gugur sareng parantos nyiapkeun aktip pikeun ieu. Susunan ieu parantos dilakukeun: Aula paméran perusahaan mangrupikeun produk médis sareng perawatan kasihatan sareng paméran alat médis di Area B. Th ...
    Maca deui
  • Beijing participates in China Medical Accessories Annual Summit

    Beijing ilubiung dina KTT Tahunan Asesoris Médis Cina

    (Ringkesan katerangan) Lu Lin, CEO perusahaan, diulem pikeun ilubiung dina gempungan taunan aksésoris médis Cina di Beijing tanggal 6 Méi 2019. Anjeunna ngabahas sareng perusahaan sareng industri terkemuka di Universitas Donghua trend asesoris médis ka hareup di ...
    Maca deui
  • 2018 Sichuan Ju Neng Autumn Canton Fair ended successfully

    2018 Sichuan Ju Neng Autumn Canton Fair réngsé hasil

    Jam 6 sonten tanggal 4 Nopember 2018, Pameran Autumn Canton, anu dihadiran ku Sichuan Ju Neng, parantos hasil! Paméran waktosna 5 dinten sareng nampi total 127 palanggan luar negeri ti panjuru dunya. Konsumén nyatakeun minat pisan kana produk sanés anu sanés sareng ...
    Maca deui
  • Do masks protect the people wearing them or the people around them?

    Naha topéng ngajagaan jalma-jalma anu ngagemna atanapi jalma-jalma di sakurilingna?

    "Kuring pikir aya cekap bukti pikeun nyarios yén manpaat anu pangsaéna nyaéta pikeun jalma anu ngagaduhan COVID-19 pikeun ngalindungan aranjeunna tina masihan COVID-19 ka jalma sanés, tapi anjeun masih bakal kéngingkeun kauntungan tina nganggo topéng upami anjeun henteu ' teu gaduh COVID-19, "saur Chin-Hong. Topéng tiasa langkung épéktip salaku "sumber kon ...
    Maca deui
  • Tips for Wearing a  Daily Face Mask

    Tips pikeun Nganggo Topeng Beureum Sapopoé

    Turutan léngkah ieu pikeun nempatkeun, angkat sareng nganggo masker nyanghareupan 3M sadidinten anjeun. Topéng Wajah Sapopoé cocog pikeun dianggo sadidinten di tempat-tempat umum, tiasa dikumbah sareng dianggo deui pikeun nilai tahan lama. Topéng raray kaén sanés médis urang gaduh dua lapis lawon katun, puting ceuli anu tiasa diatur sareng klip irung d ...
    Maca deui
  • Indian BTS fans quickly raise cash to combat country’s growing

    Fans BTS India gancang ngumpulkeun artos pikeun merangan paningkatan nagara

    krisis coronavirus Ditengah krisis coronavirus India anu ngembang, fans BTS nyandak tindakan pikeun ngumpulkeun dana pikeun ngabantosan anu peryogi. Minggu kamari, upaya bantuan Covid-19 dikoordinirkeun ku grup ti kipas kipas BTS anu katelah Angkatan Darat, parantos ngahimpun langkung dua juta rupia (US $ 29,000). Dikoordinir dina India ...
    Maca deui