a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

wartos

Jam 6 sonten tanggal 4 Nopember 2018, Pameran Autumn Canton, anu dihadiran ku Sichuan Ju Neng, parantos hasil!

Paméran waktosna 5 dinten sareng nampi total 127 palanggan luar negeri ti panjuru dunya. Pelanggan nyatakeun minat pisan kana produk sanés anu sanésna dileburkeun sareng nyatakeun kabutuhan pameseran na. Stan ieu aya di aula alat médis. Kaseueuran palanggan médis. Profésional lapangan gaduh poténsial hébat dina pasar médis nonwovens.

Mimiti, distribusi palanggan

Pelanggan anu sumping di stan utamina aya di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Amérika Kidul sareng Australia. Diantarana, Indonésia, Singapura, India sareng palanggan sanés nyatakeun mayoritas, palanggan ti sakumna dunya resep pisan, sareng 80% nasabah nganggo jasa China WeChat pikeun komunikasi sadidinten. Tuturkeun kanggo nyayogikeun kanyamanan.

XHwDliX9TemW8h1S9LYuVA

Kadua, paménta pikeun produk anu henteu ditenun

Dina topéng dilebur lawon, médis nyerep cair médis, topéng, katun nyerep minyak, ngusap lawon sareng produk anu henteu dianyam, masker, khususna masker anu dicitak khusus, ngagaduhan palanggan anu seueur, dituturkeun ku nyusu getih médis bantalan. Ngusap beberesih, kaseueuran nasabah nampi sampel kanggo ngutarakeun maksud kerjasama jangka panjang.

XB9lj6sPTQCYaj8IH0cocw

Katilu, propaganda kauntungan publisitas

Kalayan kaunggulan Sichuan Ju Neng salaku pabrikan, alat-alat impor salaku dasar pikeun kualitas stabil, lawon anu dilebur ngadopsi masterbatch éléktron California, anu ngajaga kinerja bahan salami 3-5 taun, jauh langkung saé tibatan pabrik pabrikan ngan ukur tiasa ngahémat. . Sareng waktos anu sakedik 5 sasih, téknologi percetakan anu unik ogé parantos ditampi. Kalayan kaunggulan ieu, urang bakal ningkatkeun kayakinan konsumén sareng kerjasama urang.

5VaLuv9CS9iVcs1INHPOTg

Sichuan Jueneng Filter Materials Co., Ltd. nampi sababaraha palanggan lami dina paméran éta. Pelanggan nyatakeun sugema kana kerjasama anu sateuacana sareng nempatkeun sababaraha pendapat profesional pikeun ngajantenkeun kerjasama langkung lancar. Paméran kasohor pisan sareng mangrupikeun hiji-hijina musium alat médis. Pabrikan lawon anu sanés lebur, paméran ieu parantos ngahontal hasil anu saé, dugi ka waktos salajengna di Canton Fair!

Kanggo inpormasi ngeunaan produk meltblown, kontak Ibu Li: +86 18116628077


Pos waktos: Mei-28-2021