a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

wartos

(Ringkesan katerangan) Lu Lin, CEO perusahaan, diulem pikeun ilubiung dina gempungan taunan aksésoris médis Cina di Beijing tanggal 6 Méi 2019. Anjeunna ngabahas sareng perusahaan sareng industri terkemuka di Universitas Donghua trend asesoris médis ka hareup di Cina sareng bahan sanés anu énggal. Aplikasi dina médis.

nTyqdvThQyqcdEcPBkElIw

Lu Lin, CEO perusahaan, diulem pikeun ilubiung dina puncak taunan aksésoris médis Cina di Beijing tanggal 6 Méi 2019. Anjeunna ngabahas sareng perusahaan industri terkemuka sareng profesor Universitas Donghua ngeunaan trend aksésoris médis ka hareup di Cina sareng anu énggal. bahan non-anyaman. Aplikasi dina médis.


Pos waktos: Mei-28-2021