a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

wartos

krisis viruscorona

Ditengah krisis coronavirus India anu ngembang, fans BTS nyandak tindakan pikeun ngumpulkeun dana pikeun ngabantosan anu peryogi.
Minggu kamari, upaya bantuan Covid-19 dikoordinirkeun ku grup ti kipas kipas BTS anu katelah Angkatan Darat, parantos ngahimpun langkung dua juta rupia (US $ 29,000).

Dikoordinirkeun dina situs crowdfunding India Milaap, akun média sosial anu dikenal salaku "Covid Relief India ku BTS Army" naék langkung ti dua juta rupia dina 24 jam, kalayan 2.465 pendukung nyumbang.

Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan topik sareng tren pangageungna ti sakumna dunya? Kéngingkeun waleran ku SCMP Pangetahuan, platform anyar kami kontén konténasi sareng panjelasan, FAQ, analisa sareng infografis anu dibawa ka anjeun ku tim anu meunang penghargaan.

Pangumpulan dana sumping nalika gelombang pandemi coronavirus kadua di nagara éta, sareng kasus-kasus sareng maotna anu teu kantos kajadian nalika India nyanghareupan krisis kaséhatan anu disababkeun sabagian ku kurangna suplai médis - kalebet kurangna oksigén - sareng varian anyar virus.

Usaha amal Angkatan Darat fokus utamina kana nyayogikeun oksigén sareng pasokan médis sanés, ogé tuangeun pikeun anu meryogikeun. Kampanye diutamakeun Maharashtra sareng Cirebon, dimana kaayaan ngeunaan pandemi éta bahaya.

Numutkeun ka Tracker Covid-19 ti Johns Hopkins University, dugi ka Senén énjing, India parantos gaduh total ampir 17 juta kasus, sareng langkung ti maotna 192,000. Dina minggu kamari, India parantos ngalaporkeun langkung ti 300,000 tés positip sadinten; aya seueur prihatin yén inféksi dina-dilaporkeun.

Pasien coronavirus India sesak ditengah kakurangan oksigén Sababaraha nagara parantos nyatakeun yén aranjeunna bakal nyayogikeun bantosan, tapi patén-patén ngajaga India sareng nagara-nagara sanés tina ngahasilkeun cukup vaksin pikeun ngubaran pendudukna.

Langkung Artikel ti SCMP

Parobihan kana sistem pamilihan Hong Kong tetep janten jual payu Di Kamboja, ngalegaan cornavirus cornavirus Phnom Penh daun pagawé garmen, padagang pasar lapar 8 bintang Koréa 'dibolaykeun' saatos skandal: Seo Ye-ji turun ti Pulo K-drama, sedengkeun Ji Soo ninggali Walungan Nalika Bulan Naék - sareng tiasa dituntut $ 2,7 juta Perselisihan perbatasan Cina-India: naha New Delhi narik kaluar ti danau Pangong Tso kalepatan?

Ditengah tina ketegangan AS-Cina, Asia kedah babarengan pikeun nyandak nasibna
Tulisan ieu mimitina muncul dina South China Morning Post (www.scmp.com), média berita utama anu ngalaporkeun ngeunaan Cina sareng Asia.


Pos waktos: Apr-27-2021