a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

wartos

(Katerangan ringkesan) Perusahaan penting pisan pikeun Canton Fair dina usum gugur sareng parantos nyiapkeun aktip pikeun ieu. Susunan ieu parantos dilakukeun: Aula paméran perusahaan mangrupikeun produk médis sareng perawatan kasihatan sareng paméran alat médis di Daérah B. Sampel anu dipamerkeun utamina kalebet produk médis anu sanés non-anyaman, ditambah produk utama lebur-ditiup perusahaan, ogé produk non-anyaman anyar.

Perusahaan penting pisan pikeun Canton Fair dina usum gugur sareng parantos nyiapkeun aktip pikeun ieu. Susunan ieu parantos dilakukeun:

Mimiti, nunjukkeun conto na

Aula paméran perusahaan mangrupikeun produk médis sareng perawatan kasihatan sareng paméran alat médis di Daérah B. Sampel anu dipamerkeun utamina kalebet produk-produk non-anyaman médis, ditambah produk utama anu dileburkeun-dilebur, ogé produk sanés anyaman.

1. Kain saringan anu sanés non-anyaman

Topéng lawon lebur, lawon saringan hawa sareng lawon saring lebur sanés anu sanés

2, médis sedot médis

Ngaleleb-ditiup médis sedot getih-nguseup Pad, médis anti slip slip nyeuseup, kamar operasi anti kabocoran getih-nguseup pad, cadar non-anyaman disposable, ditingkatkeun versi anti-dieunakeun anti leakage sedot sedot nyerep

3, masker custom industri

Topéng sanés non-anyaman datar, topéng sanés tilu diménsi khusus, topéng logo anu dicetak sareng dicetak

4, ngalembereh ditiup ngusap debu low

Lawon beberesih cakar hayam, corak babakan meresihan lawon anu henteu dianyam, lapik beberesih kotak-kotak, pola plum usap

5, katun nyerep minyak dilebur-ditiup

Katun adsorpsi kimia médis, pad nyerep cair kimia, pad sedotan universal, katun adsorpsi industri

6, produk non-anyaman

Rahasia samentawis

mJUv4vH8SZSmKLoWiikwkA

Kadua, "panen silang" propaganda propaganda

Waktos ieu, seueur perusahaan nami internasional ageung ilubiung dina rapat bursa pengadaan lintas batas. Lokasina aya di beulah kalér lantai dua Aula 3.2 di Area A. Perusahaan ritel raksasa internasional anu miluan kalebet Auchan, Staples, Indonesia Changyou, Locks sareng Locks, sareng sajabana. Perusahaan bakal aktip. Ilubiung dina bursa sareng raksasa ritel pikeun ngajajah kerjasama dina bidang produk non-anyaman, sareng nerapkeun lawon non-anyaman bermutu tinggi pikeun langkung seueur bidang kahirupan.

Sichuan Jueneng Filter Materials Co., Ltd. aya dina fase katilu (10.31-11.4), sareng stanna aya di 10.2I44 di Aula B. Wilujeng sumping di lapangan médis sareng para nasabah nganggo lawon non-anyaman PP sumping ka stan pikeun komunikasi. Kerjasama jangka panjang, kontak: Miss Li 18116628077 E-mail: vivian@cnjnkj.com

sB0a_lbD2QbmssoPmCbtz_Q


Pos waktos: Mei-28-2021