a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

wartos

Turutan léngkah ieu pikeun nempatkeun, angkat sareng nganggo masker nyanghareupan 3M sadidinten anjeun. Topéng Wajah Sapopoé cocog pikeun dianggo sadidinten di tempat-tempat umum, tiasa dikumbah sareng dianggo deui pikeun nilai tahan lama. Topeng raray kaén anu sanés médis kami ngagaduhan dua lapisan lawon katun, puting ceuli anu tiasa diatur sareng klip irung anu dirancang pikeun kanyamanan.

Tips pikeun Tetep Émut

Ngalatih kabersihan

Ngumbah panangan ku cai haneut, sabun salami 20 detik sateuacan dipasang sareng saatos nyabut masker pameunteu 3M sadidinten anjeun pikeun nyingkahan kokotor atanapi kuman kana topéng. Anggo sanitizer tangan sahenteuna 60% alkohol upami anjeun henteu tiasa ngumbah panangan.

Pastikeun topéng dina kaayaan anu saé

Candak topéng ku puteran ceuli sareng pamariksaan sateuacan dipasang. Upami anjeun ningali liang, cimata atanapi karusakan anu sanés, alungkeun sareng nganggo anu anyar anu dina kaayaan anu saé.

Entong ciwit strip irung

3M topéng raray sadidinten ngagaduhan klip irung anu tiasa diatur. Daripada nyiwit klip irung ditutup, anggo kadua leungeun pikeun ngabengkokkeun klip irung janten caket kana irung sareng raut anjeun.

Liputan lengkep penting

Topéng anjeun kedah nutupan irung sareng sungut anjeun sepanjang waktos, sanaos anjeun mindahkeun cangkéng atanapi sirah. Topéng kedah beristirahat kalayan nyaman sareng caket kana raray anjeun.

Sakali éta hurung, teraskeun

Nyandak topéng raray anjeun sareng mareuman nyiptakeun kasempetan kuman nyebarkeun - ka sareng ti awak anjeun. Nalika di tempat umum, tong narik topéng anjeun tina jambatan irung anjeun atanapi ngantepkeun éta ngagantung tina hiji ceuli. Topéng ngan ukur épéktip sapertos pangguna, janten teraskeun salami anjeun caket sareng anu sanés.

Ngabersihan topeng anjeun langsung sareng leres

Topeng raray sadidinten kedah dikumbah saatos dianggo pikeun ngabantosan panyebaran kuman. Leungeun masker ieu sacara kuat ku cai haneut sahenteuna 5 menit. Bilas sareng hawa garing. Multiplikasi anu merenah kami hartosna anjeun bakal disetél pikeun sababaraha acara.

Tunjukkeun paduli anjeun ku nganggo topéng dina rohangan umum.

Sareng sareng jarak sosial, ngagem topeng pameunteu mangrupikeun cara anu penting pikeun nunjukkeun anjeun paduli kana karaharjaan masarakat anjeun. Masker Wajah Harian 3M mangrupikeun pilihan anu hadé salami kagiatan sadidinten sapertos damel, balanja sareng bersosialisasi. Inpormasi Kasalametan Penting: Upami anjeun ngagaduhan kaayaan kaséhatan sapertos asma, kaayaan jantung atanapi kaayaan pernapasan, anjeun kedah konsultasi ka panyadia kasihatan (dokter) sateuacan dianggo.


Pos waktos: Apr-27-2021