a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

Ditambah 3-Lapisan Masker anti-baktéri Médis Lépél 2 / Tipe II

Pedaran pondok:

Kaunggulan sareng Titik Jual:

  • Kualitas dipercaya
  • Gampang napas
  • Baktéri Bakteri & Debu
  • Efisiensi Filtrasi Tinggi
  • Kulit ramah & Lemes
  • Unggal potongan dina bungkus tunggal anu béda

Pedaran:

  • Kodeu produk: ngetik 2
  • Warna: Biru / Bodas
  • BFE ≥ 99%
  • Ukuran: 17.5 * 9.5cm
  • Pakét : 1 box / 50pcs atanapi 1bag / 10pcs , box : 110 * 110 * 210mm

Standar produk:

  • Standar Éropa: Tipe I - EN 14683
  • Standar USA: Level 1 - ASTM F2100

Detil Produk

Tanda Produk

Struktur & Bahan:

  • lawon non-anyaman (Dewatering) + Meltblown (fitilteration) + non-anyaman lawon (skin friendly)
  • puteran ceuli elastis fléksibel nyaman
  • jambatan irung diwangun -di

Kualifikasi:

  • CONFORMITE EUROPEENNE (CE)
  • Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

Daérah aplikasi:

  • Rumah sakit, klinik, nuju dijalankeun, beus, palabuan udara, taman, balanja, jalan sibuk

Kami ngadorong urang Oregonians tetep ngalestarikeun topeng kelas médis pikeun ahli médis anu paling meryogikeun aranjeunna. , didamelna tina 100% polipropilén, efisiensi filtrasi tinggi résistansi rendah, raoseun pikeun ware, anti baktéri, urang ngadorong jalma nganggo topéng pameunteu kelas médis, saé kanggo anjeun sareng kulawarga.

Kami nganggo lawon sanés sanés S ganda, kinerja luhur dilebur lawon ditiup, polipropilén mérek anyar, permukaan seragam, épisiensi saimbang, nolak bahan daur ulang, sareng nyegah polusi sekundér. Desain tilu kali lipet tilu diménsi, pageuh ngabungkus raray, sungut, irung sareng rahang dipasang pas, sareng napasna nyaman Kain lemes anu henteu ditenun henteu raoseun sareng henteu raoseun pikeun dipakena, sareng kulit jero anu ramah lawon non-anyaman anti-baktéri sareng nyerep cai tanpa iritasi, caket kana kulit PH Jambatan irung disumputkeun, éta henteu gampang pikeun pegat saatos dibengkokkeun deui, sareng toélna lemes sareng henteu nyusuk Bungkusan bébas debu, beresih sareng higienis , Mesin otomatis bungkus terpadu sareng mandiri, pikeun nyegah polusi sekundér, sareng langkung higienis.

Téknologi sealing ganda-lapisan, topéng henteu gampang cacad sareng gaduh pas anu langkung saé. Bilah irung sacara individual disegel sareng moal ngalih pikeun téknologi las kuadrat langkung saé, diuji ku mesin uji tarik topéng, langkung padet, henteu gampang pegatna. Saatos uji coba sareng eupan balik konsumén, earband didamel panjangna sampurna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami